mor och liten son

mor och liten son

Far och son

Far och son

Stilig kille ska på restaurang

Stilig kille ska på restaurang

Fina Elias!

Fina Elias!

Malte

Malte

Malte i vagnen på Kanarieöarna

Malte i vagnen på Kanarieöarna

Hemma igen!

Så var veckan på Kanarieöarna slut då. Det går alltför fort, som vanligt när man har det bra. Vi bodde i San Agustin på Gran Canaria som ligger alldeles intill Playa Ingles.  En betydligt lugnare ort än grannen kan man säga... Vi bodde fint i Fredriks jobbs lägenhet som var fullt utrustade och med fin uteplats. För det mesta lagade vi mat i lägenheten, eftersom det kändes enklast. Dagarna delade vi oftast upp så att vi var ett par timmar på stranden eller vid poolen på förmiddagen eller eftermiddagen. Sedan gjorde vi något annat den andra delen av dagen, som att åka på någon utflykt eller till köpcentrat en bit i från. Vi hyrde bil hela veckan och det var skönt får jag säga. Vi är nöjda och glada efter denna vecka, tråkigt att det går så fort bara! Elias har skött sig fantastiskt och Malte är inne i någon utvecklingsfas tror jag, för han vaknar en gång i timmen på nätterna just nu och dessutom har han fått sina två första tänder. Mycket gnäll emellanåt har det varit från lillprinsen...

Det är inte omöjligt att vi åker tillbaka till San Agustin och bor i samma lägenhet i alla fall!


Kanarieöarna here we come!

4.30 i morgon bitti kommer klockan att ringa och vi äter vår frukost i bilen och åker mot Arlanda. 7.50 går planet och vid 12.50 landar vi på Las Palmas. Åh va det ska bli underbart! Hoppas nu att flygresan med liten bebis går bra. Han har varit superkinkig i dag (tand nummer två?) och har nyss somnat efter att ha fått Alvedon och smakis välling. Med Elias vet jag att det går bra!

Lovade att lämna liten rapport efter att ha varit på planeringsdag på jobbet. Det gick så där.... Malte tog inte flaskan utan tuggade på nappen och fick i sig lite i alla fall. Fredrik tyckte trots allt att det gick ok så jag stannade hela dagen på jobbet., Malte var glad för det mesta och fick i sig små mängder varje mål. Men gissa om han var snuttig när jag kom hem?

Ses om en vecka!


Helgen slut igen

Helgerna går rasande fort, men det är det nog inte bara jag som har upptäckt.... På lördagarna har vi fortfarande Elias plasklekis och efter det brukar vi äta lunch och handla mat. Sedan åker vi hem och bara tar det lugnt, så såg även den här lördagen ut. I går var vi inne i stan. Elias var på Junibacken med sin farfar och jag F och lilla Malte gick i affärer och åt lunch ute. Riktigt trevligt! När vi hämtade Elias på eftermiddagen hade vi världens gladaste 4-åring. Han hade blivit målad i ansiktet, som spindelmannen och hade fått både det ena och andra av sin farfar. Maken och jag handlade lite grann, bl.a en solskyddströja till Elias att ha på Kanarieöarna nästa vecka och ett par nya tröjor till maken och en present till Es syssling som fyller tre i övermorgon.

På onsdag ska jag på planeringsdag på jobbet och det ska på sätt och vis bli trevligt, förutom att Malte vägrar flaska och inte äter något annat än smakis med gröt... Blir spännande att se hur det går. I värsta fall får jag åka hem igen. Återkommer med rapport!

Elias är ju alldeles tokig i Disney Pixars Bilar och det verkar stört omöjligt att hitta de små Matellbilarna. Nu har vi faktiskt beställt ett gäng från USA från en nätbutik. Det blev inte särskilt billigt, men det är i stort sett det enda Elias vill ha i julklapp. Nu återstår att se om de dyker upp alls och i så fall till julen...

Vi beställde för ett par månader sedan en ny fin kamera som vi fortfarande inte har fått... Vi har fått annullera ordern på två olika nätbutiker eftersom de inte kunde leverera inom en snar framtid eller ens tala om när den skulle komma. Nu har vi i alla fall fått besked om att den är skickad. Får se om den kommer tills semestern...;-)

Sjuk Malte har blivit frisk

Vi har haft några tuffa dagar här hemma med liten febrig och förkyld Maltebebis. Han har haft nära på 40 grader och varit jätteledsen och förtvivlad. Ett par nätter har varit tokjobbiga med skrik i flera timmar pga feber och nästäppa. I dag är i alla fall Malte feberfri och det är underbart! Han är fortfarande förkyld, men det ger sig nog snart. Tur att det finns näsdroppar!

Tråkigt nog missade jag lite avvarje de här dagarna, men det är ju så det är... Jag skulle ha träffat mina kära vänner från Ankomst oktober -02 på AFF, men det fick vi ställa in. Och så hade jag hoppats på att kunna gå på Barnmässan och vara med och fira lillebror Alexander som fyllde 28 samma dag som Elias fyllde 4 år, men han var bortrest några dagar där omkring.

Nu kommer snart maken hem och äter lunch med mig, han har varit och föreläst i krokarna. Malte har just somnat!