Hemma igen!

Så var veckan på Kanarieöarna slut då. Det går alltför fort, som vanligt när man har det bra. Vi bodde i San Agustin på Gran Canaria som ligger alldeles intill Playa Ingles.  En betydligt lugnare ort än grannen kan man säga... Vi bodde fint i Fredriks jobbs lägenhet som var fullt utrustade och med fin uteplats. För det mesta lagade vi mat i lägenheten, eftersom det kändes enklast. Dagarna delade vi oftast upp så att vi var ett par timmar på stranden eller vid poolen på förmiddagen eller eftermiddagen. Sedan gjorde vi något annat den andra delen av dagen, som att åka på någon utflykt eller till köpcentrat en bit i från. Vi hyrde bil hela veckan och det var skönt får jag säga. Vi är nöjda och glada efter denna vecka, tråkigt att det går så fort bara! Elias har skött sig fantastiskt och Malte är inne i någon utvecklingsfas tror jag, för han vaknar en gång i timmen på nätterna just nu och dessutom har han fått sina två första tänder. Mycket gnäll emellanåt har det varit från lillprinsen...

Det är inte omöjligt att vi åker tillbaka till San Agustin och bor i samma lägenhet i alla fall!


Kommentarer
Postat av: Elin

Låter verkligen som ni haft en skön vecka och jag vet precis hur fort det går när man är iväg! Jättefina bilder på familjen. Kram från oss.

Postat av: Humla

Mmmm, ni ser ut att haft en toppenhärlig vecka! Ljuvliga bilder på barnen såklart, tänk när det blir sol och varmt här hemma igen... jag längtar efter sommaren som sjutton - fast först får det gäran bli jul. :-) Är det en solskyddsfilt Malte kikar fram bakom? Vi hade en sån till Folke första sommaren + i Turkiet och den var helt oumbärlig!

Kram!

2006-11-26 @ 22:18:57
URL: http://www.mammahumla.blogg.se
Postat av: Magda

åh så härligt det ser ut! Längtar så tills vi kan åka utomlands nästa gång! Visst är det fantastiskt att få lämna regn och rusk bakom sig och få lite extra energi i form av sol och bad och mys med familjen:)
KRam!

2006-11-27 @ 13:16:22
URL: http://www.magdas.blogg.se
Postat av: MiaMaria

Ser ut att ha varit en härlig semester :) Här hemma i Huddinge har det varit perfekt novemberväder, grått och regnigt, och perfekt för er som var borta alltså ;)

*kraM*

2006-12-02 @ 08:38:49
URL: http://sarnhammar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback