Shoppingfynden

Shoppingfynden
 
Längst bak mammas röda och fina VIKING-kängor i Gore-Tex, sedan Maltes nya fodrade gummistövlar, Elias Viking-goretex skor och Maltes PAX skor. Saknas gör de röda och fina (och billiga) Kavatskorna som just nu är i lekparken.
Oj vilka fynd säger jag! ;-)

Liten uppdatering...

... mitt i tentastressen...

Det är roligt som sjutton att läsa till barnmorska om någon trodde något annat. ;-) Men herregud vad mycket man ska kunna och vad svårt det är att hitta ett system som funkar för inlärningen! Vi kommer att ha tentor tre måndagar i rad i anatomi, embryologi och endokrinologi och har ni t.ex någon aning om hur mycket senor, muskler och blodkärl som är inblandade i ett kvinnligt bäcken? Ja jösses, hur fär man in alla dessa namn i sitt lilla huvud?? Ja det måste förstås gå...

Och för Maltemyran går det lysande på dagis. Han är verkligen ett litet dagisbarn och var först i gänget att bli kvar på avdelningen utan någon förälder och då är det ca 10 barn som inskolas samtidigt. Han har en vecka kvar av inskolningen och det tycker den inskolande pappan är rätt bra som får en del pyssel gjort här hemma. Inte mig emot... ;-)

Och så har jag varit på stan och shoppat skor. 5 par för 1000kr på Wedins som rear ut förra årets vinterskor, inte illa va? Ska nog fota, men det blir minus det par som Malte har på sig just nu när de är i lekparken, ett par röda Kavatskor att ha under hösten.

Ses och hörs!

Me&I-visning i Huddinge

Komsi komsi... Den 26 Augusti kl.16 är det visning hemma hos mig. Hör av dig om du är intresserad av att komma!

Ser på TV ihop

Ser på TV ihop

LillMalte tvålar in sig

LillMalte tvålar in sig

Skol & dagisstart och annat

I morgon är det upprop för mig på barnmorskeutbildningen, hurra vad kul det ska bli! Känner mig som om jag skulle börja 1:an igen... Återkommer med rapport i morgon eller någon annan dag när jag orkar.

På tisdag börjar Elias dagis igen efter ett rekordlångt sommarlov, tror att det blev 9-10 veckor eller något sån´t. Och på onsdag ska min lilla myra börja sin inskolning. Mammas lilla lilla bebis *snyft*... Återkommer med rapport om det också, även om det är den kära fadern som håller i inskolningen.

Och i dag har vi tittat på ett radhus på vår gata som är 35 kvadratmeter större än vårt. Det var väldigt mycket att göra på det. Vi får se, vi behöver ytan, så drar det inte i väg för mycket så... Återkommer även om det...

Det var det för i dag tror jag, ska läsa in mig på utbildningens kursplan och lite sån´t!

Farfar och F, njuter av mat och utsikt

Farfar och F, njuter av mat och utsikt

Biltokiga Malte

Biltokiga Malte

Tripp trapp trull i fina killar...

Tripp trapp trull i fina killar...

Elias vid Hovs hallar på Bjärehalvön

Elias vid Hovs hallar på Bjärehalvön

Hemma igen efter semestern

I förrgår kom vi hem igen efter en vilosam, tröttsam och mycket angenäm resa till Båstad! ;-) Att resa långt med en 15 månaders unge med mycket spring i benen är sällan roligt kan jag meddela. Oj vad han har skrikit argt på oss! Stannat fick vi göra massor på både ned- och uppresan och vi har säkert slagit rekord i att ta gott om tid på oss. Väl nere i Båstad och Nivå125, bodde vi hos farfadern och dess sambo Lars-Åke, i deras nästan färdiga gästlägenhet. Där hade vi sängarna och en toalett och handfat, men ingen dusch och kök. Men det gick förstås bra att använda deras i stora huset. På kvällarna har vi suttit på deras caféveranda och sett solen gå ned över Laholmsbukten, jösses vilken underbar syn! Där har vi druckit många glas vin och ätit goda middagar som vi turats om att laga. Barnen har charmat sina "farfars" massor och Elias har hjälpt dem att sköta café/galleri/butik. På dagarna har vi besökt närliggande sevärdheter som Hovs hallar, Höganäs, Ängelholms tågmuseum (mycket uppskattat av barnen), badat, shoppat osv. Vi är på det hela väldigt nöjda med semestern, men det har varit väldigt mycket passande på Malte som inte har lunnat leka fritt så mycket som han brukar och lite jobbigt är det att smyga runt i någon annans hus tidigt på mornarna för att göra gröt och duscha.

Nu ska jag lägga till lite bilder om jag hittar några bra!