Lån av barn...

Så här kan det se ut när man lånar med sig ett annat syskonpar hem. Det gick förvånansvärt smidigt och alla hade roligt.


Några av höstens bästa inköp!

 
Molos regnbågströja som vi har haft förut och jag bara älskar. Maltes tröja.


 
Molos tröja med isbjörnar. Elias älskar isbjörnar, så det här är självklart hans


 
Molos tröja med pingviner. Maltes charmiga tröja. Lite mindre färglad än de tröjor jag brukar köpa från Molo.

 
En munkjacka från NameIt och Helena Christensens nya kollektion. Elias tröja, han blev superglad för den.

Längesedan....

Jag är tydligen urusel på att få något skrivet i den här bloggen nuförtiden...

Här kommer iaf en liten rapport från mig och min familj:

Den stora lilla prinsen har börjat i skolan och han verkligen älskar det. Enligt fröken (som också är en granne) studsar Elias runt och är glad hela dagarna. Han har börjat skriva bokstäver och räknar matte. Han fick en mattebok i går och fick välja själv vilken bok han ville ha och valde nummer tre i ordningen, dvs inte de lättaste. Och han klarar det utmärkt, det är så underbart att se. Han är verkligen i sitt rätta element nu.

Malte började på dagis i måndags och han har inte ens tid att säga hej då. Han vill snabbt in och leka med Philip och Oliver, med tågen, som är Maltes nya favoritleksak. Så kul att se att han på allvar har börjat gilla att leka med kompisar.

Pappan, han jobbar på och reser till Island nästa vecka i några dagar. Stackarn... ;-)

Mamman har börjat sin praktik igen och förlöste i måndags en liten bebisflicka, helt ljuvligt förstås! Jag har varit ledig i några dagar och ska i helgen gå natt. Hoppas verkligen att jag klarar av det, jag är ju en rätt så trött människa... Jag lär väl inte somna iaf. Hoppas på många förlossningar på tre nätter.

Annars har jag shoppat alldeles för mycket och har lagt ut en massa auktioner på
Tradera. Hoppas jag får massor sålt, till bra priser så att jag kan rättfärdiga alla inköp. Har köpt vinteroverall & mössa till Malte, vinterskor till Elias (på rea), en massa från Me&I, jeans och tröjor från POP & NameIt. Överdragsbrallor, nya skor till mig och Malte. Hjälp! Jag är shoppinggalen....

Nu ska jag gå och hämta mina barn och grannens barn i skolan och på dagis. Lär bli fullt ös härhemma under några timmar. Puh!

Buzzador

För er som inte har gått med vill jag verkligen rekommendera er att göra det!! Man får prova en massa bra produkter, allt från mat, godis, drycker och olika produkter. Det kostar inget, det enda är att man lovar att göra reklam för produkterna och rapportera vad man tyckte sedan. Urkul!!
Så, gå in och anmäl er
här!!

Prova STORYTEL!! Lyssna på en ljudbok i din mobil. Stort utbud och smidig teknik. Prova genom att SMSa bokbuzz till 71160, alldeles gratis.

Sedan håller jag på att testa en ny eltandborste "Philips Sonicare eltandborste" och om du är intresserad av att veta mer om Philips nya och få rabattkupong på 300kr är det bara att maila mig! ;-)


Min stiliga make


Far och son bus


Fina Elias!


Mera plask


Plaskar


Strandlek


Mumsar hallon!


Tittut!!

Efter tre ofrivilliga veckor borta från internet, är jag äntligen tillbaka. Vilket felet var, har jag ärligt talat ingen aning om, men jag är glad att vara tillbaka.

Semester har jag haft i ca 2 veckor och har således tre veckor kvar. En av veckorna tillbringade vi i Dalarna hos goda vänner. Vi började hos vännen Stina i Garsås, med tre ljuvliga barn där vi stannade i tre nätter. Där passade vi på att besöka Tomteland som barnen tyckte mycket om, men framförallt har barnen haft otroligt roligt ihop. Sedan fortsatte vi till Insjön där vi besökte Ola med familj och där handlade vi på Clas Ohlsson, Lager 70 & Lager 157 och bara umgicks och hade det mysigt. En liten släktträff hos makens faster Magda hann vi med också, där var även Fs kusiner med barn så där var det fullt röj ett par timmar innan färden hem inleddes. Sedan sov Malte gott hela vägen hem i stort sett. Avslutade med middag på Arlanda, tittandes på flygplan och åskväder. Myys! ;-)

På torsdag reser vi vidare mot Vimmerby/Båstad/Göteborg, återkommer med rapport efteråt. Nu ska jag lägga in lite somriga bilder.