Fridfulla lördag!

I dag har jag och grabbarna varit på dagis och fotograferat de små. Malte blev överlycklig av att komma dit så fotograferingen gick som en dans! Tror att bilderna blev riktigt bra! Och tur som en tokig hade jag, att kläderna från MOLO som jag väntat på sedan i JULI (!!) kom i går. Malte hade tröjan med lammen och stjärnor på ärmarna och Elias hade den blå plyschtröjan med röda vantfickor och båda hade jeans till det. Så fina, förstås!!

Maken har varit och föreläst på förmiddagen, men har nu kommit hem.

I eftermiddag ska vi åka hem till barnens moster som fyller år. Elias ser fram emot att få leka med sina kusiner och att få se de 4 små bebiskaninerna förstås. Om någon är sugen på liten bebiskanin är det bara att säga till! Kanske kommer bilder om någon dag.

Just det, sedan har vi gjort klart inbjudningskorten till Elias kalas! Äntligen ska Elias få fylla 5 år, som han har längtat... Några är redan utdelade, till de närmaste grannkompisarna här omkring.

Kommentarer
Postat av: Patricia Klinteberg

Hoppas du får en riktigt bra lördag! :]

Postat av: Ellinor Björk

Hej
söker lite fritt på google i ett helt annat ämne, rollar ner på sidan och helt plötsligt är du där. Vilken fin familj du har och lycka till med barnmorskeutbildningen. Du kommer bli jättebra.

2007-10-06 @ 21:17:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback