Begravning

Jag ligger lite lågt just nu. I morgon ska jag och maken på begravning, det kommer säkert att bli väldigt vackert och allt men också väldigt väldigt jobbigt. Barn borde inte få dö, så är det bara.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Åh vännen... vad ska man skriva, säga.
Hoppas att det blev en vacker ceremoni trots allt. Har dom fått några svar?
Du har mess på FB.
Kram!

Postat av: Katariina med Emma & Emil och ängeln Anton

Skickar många kramar vännen, hoppas begravningen blev en vacker dag trots oendlig sorg och saknad. Tårarna bara rinner, det är alltid så fel när barn dör. Tänker på er och er väns barn, tänder ett litet ljus här hemma för alla små änglabarn.

"Jag har varit med om Dig. Jag kan aldrig förlora Dig. -Jacques Werup"

2007-11-23 @ 09:05:08
URL: http://katariina.blogg.se
Postat av: Ingrid

Det är så himla sorgligt. Stod och läste hans "farvälbok" igår på dagis. Usch va jag grät. Och så tänkte jag på begravningen och hur jag som mor kanske skulle betett mig. Tur att Cajsa kom och berättade och tröstade mig. Själv hade jag tagit med ljus till jobbet. När klockan närmade sig 1330 kodade jag ur telefonen, tängde dörren och tände ett ljus. Och bara grät. Men det kändes skönt att få göra detta. Och jag gråter nu när jag skriver detta, Det kommer jag nog att göra lång tid till. Jag lider med I & R.

2007-11-23 @ 20:52:24
URL: http://norhmmar.se
Postat av: malin m.elias och malte

Tack tjejer!

Sandra: Ceremonin var mycket vacker, otroligt vackra blommor och fina sånger och en trevlig och duktig präst. Inga svar ännu, vad jag vet.

Katariina: Åh gumman, du vet ju alltför väl vad det innebär att förlora sitt barn *kramar om*.

Ingrid: Ja, visst är det sorgligt. Har inte kommit mig för att gå in och läsa i boken. Har ju skrivit i den familjen har hemma, tror det får räcka så. Det var vackert iaf, men fruktansvärt jobbigt också, inte minst att se hur föräldrarna led.

Kram på er alla tre!

2007-11-24 @ 18:10:12
URL: http://www.malinv.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback