Söndagkväll

Båda killarna ligger i sina sängar och maken är och spelar innebandy. Elias har f.o.m i dag slutat med nattblöja, får se hur det går. Han vill i alla fall klara det och det är ju en bra början.

Den här helgen har vi mest pysslat hemma. Lagat saker, satt upp krokar i Es rum, satt upp trappgrinden, tagit fram lite fler babyleksaker osv. Och så har vi handlat och varit ute och åkt pulka i det fina vintervädret förstås.

Malte har de senaste dagarna blivit riktigt rörlig. Nu ställer han sig upp mot allt han kan och är inte alls nöjd med att sitta eller krypa. Det gäller att hålla ögonen på honom, för rätt som det är faller han... Att gå med läragåvagnen är roligt. Och så har lilleman två nya tänder på gång, nummer 5 & 6. Det är egentligen inte alls konstigt att han sover illa på nätterna med tanke på allt som händer i hans liv just nu.

I veckan var vi på BVC och vägde lilla Malte och denna gång hade han ökat 500gram i vikt på en månad, så det var ju skönt. Numera väger mammas älskling 7715gram och är 70,5 cm lång, 8 månader gammal.

Elias var och åkte skridskor för första gången i veckan, med dagis. Han tyckte att isen var hård och hal... Nähä?? Han var med andra ord inte särskilt imponerad, får se om han vill prova igen på torsdag när det är dags att åka i väg med dagis. I Mars ska vi besöka goda vänner i Sälen och förhoppningsvis ska Elias få prova att åka skidor då, om han vill förstås.

Den 11 Februari ska jag ha
Me&I visning hos mig, ser verkligen fram emot det, tror nämligen att den nya kollektionen är väldigt fin, den släpps för övrigt i morgon.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback