Glad påsk??

Detta är nog den skummaste påsken jag har varit med om, vi har varit sjuka till och från och firandet kom helt av sig...

Det började i början på förra veckan med att Malte fick en kraftig förkylning och kräktes och hade diarré i stort sett hela den veckan. I torsdags kräktes Elias och sedan var det bra med det, han mådde bra efter det och var t.o.m ute och cyklade på eftermiddagen. Malte fortsatte dock att kräkas tills på fredagen och hade diarré tills på söndagen. I förrgår natt skrek Malte till och från hela natten, men var pigg i går på dagen och hade feber på kvällen och skrek hela natten tills i dag. Så just nu är maken med honom på jourmottagningen och min diagnos stämde: öroninflammation! Kåvepenin i 7 dagar alltså. Sedan får vi verkligen hoppas att det är slut på sjukdomar för ett tag... Malte har haft så att det borde räcka länge framöver.

Annars har en del aktiviteter blivit inställda och vi har varit hemma hela tiden, bortsett från i förrgår då vi var en sväng till mormor och fikade och barnen fick påskägg. I går var farmor Kristina och farbror Emil här och åt lammstek med potatisgratäng. Mums!

Elias har iaf ätit en massa godis och fått några påskpresenter. Någon träff med kusinerna fick vi inte till tyvärr, nästa helg kanske?

Förra veckan var vi förresten till BVC med Maltemyran. Han hade ökat 450 gram på en månad, och väger nu 8200gram, minus det han förlorade när han varit sjuk då... 73,5 cm lång och kommer inte längre under matbordet utan att slå sig....

Vi har börjat fundera på sommaren. Elias har uttryckt en önskan om att åka till Legoland så vi håller på att fundera på om vi kan ha råd med det. Vi ska ju ändå ned till Båstad till Farfar Bosse och Lars-Åke och då är vi ju en bit på väg. Vi kommer nog att bo på bed&breakfast, för det tycker vi är mysigt och personligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback