Namnkalas avklarat!

Vid 15 i dag kom alla gästerna till Maltes namnkalas! Vi började med att bjuda på cider och parmesanchips och inväntade alla gästerna. När alla hade kommit började vi ceremonin då jag berättade om namnen (Malte Filip Alexander) och varför vi valt dem. Sedan fick gästerna hjälpa oss att ge Malte hans namn, i form av varsin färgglad bokstav som placerades på stålplåt och bildade hans namn. Riktigt lyckat och effektfullt faktiskt! Gästerna fick även skriva ned en egenskap (gärna av dem själva) de hoppas att Malte kommer att få i framtiden. Vi hade även gjort små häften med lite fakta om namnet och foton på Malte. Sedan skålade vi i alkoholfritt mousserande vin och efter det bjöd vi på italiensk buffé och vin. Till efterrätt blev det hemmagjord Tiramisu till kaffet. Presentöppning blev det till kaffet och Malte fick många fina presenter, bl.a böcker, fårskinn till vagnen, en bumbo, kläder, pengar, halssmycke, ram, manchettknappar, bestick mm Festprissen Malte har sovit ca en halvtimme totalt idag, herregud och ungen är fortfarande vaken och glad...!! Vågar man hoppas på att få sova i natt??

Avslutningsvis har vi haft ett kanonkalas och är nöjda men trötta nu! Elias har också haft superkul med sina kusiner och fick en "Bilar" tröja och en bil från densamma filmen.

Kram Malin

Kommentarer
Postat av: Veggomamman

Vilket fint kalas ni hade ordnat. Kul att läsa hur ni gjorde. Vi funderade mkt på att ha det när storssyster föddes för 4 år sedan, men det rann ut i sanden eftersom vi då bode 80 mil från släkten och för att vi inte kom på ngt vackert att "göra" på kalaset.

Kram Veggomamman

Postat av: Elin

Låter som en väldigt trevlig dag för Malte. Och vilket fint foto på er alla i familjen! Kram från oss.

2006-09-24 @ 10:13:24
URL: http://ellan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback