Intensiv helg

I lördags hade Elias sitt 4-årskalas för sina kompisar och det var en mycket förväntansfull liten stor kille som hjälpte sin mamma att pynta och fixa hemma. Hans sju bästa vänner kom, alla killar, och det var full rulle, fast på ett glatt och trevligt vis. Vi hade gjort marängtårtor med glass med "Bilar" ovanpå. Den var förstås poppis, fast i ärlighetens namn åt de inte så mycket tårta utan rusade snart i väg till Elias rum. Medan barnen lekte satt vi föräldrar, 5 st och fikade. Kalaset var intensivt men mycket lyckat, tycker både mamma och 4-åring! Innan hemgång var det förstås fiskdamm, med godis och klistermärken i påsen.

På söndagen var det dags för ännu ett kalas och nu var det  släkt och vuxna vänner, samt kusiner och Maltes kompis Rasmus. Full rulle även nu! Kusinerna Elias & Julius, kan verkligen konsten att trissa upp varandra... Nathalie som snart är 7 år är lite lugnare. Även på söndagen var kalaset väldigt lyckat.
Snacka om att Elias har fått mycket fina presenter under dessa dagar, nu har han att leka med ett bra tag framöver!

Annars har vi också hunnit med att köpa nytt element, för det vi hade i sovrummet havererade så att vi höll på att frysa ihjäl, och så har pappan varit magsjuk och mamman är rätt så förkyld. Puh! Skönt att vi snart åker till Kanarieöarna så att vi får vila upp innan julen är här med allt vad det innebär...

I eftermiddag är det utvecklingssamtal på dagis, det ska bli spännande! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback