Elias 4 år!

I dag fyller min stora fina kille 4 år. Han blev väckt tidigt med sång, paket och tomtebloss. Först ville han inte alls vakna, men så småningom vaknade han till och då blev det fart på paketöppnandet vill jag lova.
I paketen fanns "Bilar"-spelet till xboxen och en ratt, två böcker, en "Bilar"-bil, klistermärken med "Bilar" på, Kängu & Ru till Nalle Puh samlingen, Pippilakan, ett Elias-puzzel (båten). På dagis firade de Elias i går och då åt de frukt och så fick Elias en fin fisk att hänga upp och en bok full med teckningar som dagisbarnen hade gjort. Firandet fortsätter i eftermiddag med Tacos till middag, en grodbakelse och en massa lek. På lördag blir det barnkalas, med 8 kompisar och på söndag kommer släkt och vuxna vänner. Mycket firande blir det!

I dag är det maskerad på dagis, så födelsedagsbarnet gick till dagis i Spindelmannendräkt, till hans egen förtjusning. Mamman kanske hellre hade satt finkläder på sitt födelsedagsbarn, men vad gör man... ;-) På dagis hade de dukat upp med grönsaker och dip när jag kom, så de får nog en festlig dag. Vid 14-tiden är alla föräldrar välkomna på Öppet hus, och det ska bli trevligt.

I morgon ska vi på 4-årskontroll och 5 månaderskontroll, för Malte fyllde faktiskt fem månader i går.

Kommentarer
Postat av: Marie

Grattis Elias på den stora dagen. 4 år!!!! De är sååååå stora nu. Det går på tok för fort ;-). Grattis också till Malte på 5 månaders dagen.

Fina kläder på korten ovan ;-) på sötisen.

KRAAAAAAAAAAM!

Postat av: Sandra

Grattis Elias på 4-årsdagen!!!! Jag hade BF den 25 okt, men Sebbe kom ju som du vet redan i september. Undrar om man kommer att komma ihåg sin beräknade BF resten av livet ;)
Hoppas att ni har haft en mysig dag! Bilderna här ovanför var jättefina! S har en likadan spindelmannendräkt, fast Bella avskyr ansiktsmasken, hon blir livrädd... Vi använder dräkten som pyjamas just nu :)
Kram

2006-10-25 @ 23:05:10
URL: http://trebarn.blogsome.com
Postat av: Nellie

Grattis till söta killar!

Kram

2006-10-26 @ 15:20:20
URL: http://nellieida.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback