Fått snittid!!

Den 24 Maj kommer vår lilla bebis att titta ut, så nu är det nästan exakt 2 månader kvar!!!

Åh vad det känns häftig, läskigt och roligt!! Vill ju egentligen inte bli skuren i och vill inte stanna på BB mer än någon dag, får se hur det blir med det... Vill heller inte ha starka smärtstillande, men jag antar att jag kanske måste det efter den stora bukoperation som faktiskt kejsarsnitt är. Det är många tankar i mitt huvud... Vi ska på inskrivning 2 dagar innan. Tänker trycka på att jag vill ha en specialist som sätter spinalbedövningen. Barnvakten är bokad, det blir förstås Elias bästis: mormor! Vi kommer att lämna honom på kvällen den 23 Maj och så får han sova hos mormor i två dagar.

Sedan var vi på "Att få syskon"-kurs i går. Det var psykologerna Malin Bergström och Malin Alfvén som höll i den och det var intressant och roligt. Dock var det många som hade barn som var betydligt mindre än vår kille, vilket också innebar en annan typ av frågor än vi har. Tror att det kommer att gå bra för Elias att bli storebror, han är så klok och duktig våran lilla stora kille.

Kommentarer
Postat av: Marie

Oj oj oj vad spännande!!! Tänk att redan nu få datumet. Jag fick ju det ung 2 veckor innan - om jag inte minns helt galet. Kändes mycket märkligt att veta en stund innan.

Det kommer säkert att gå jättebra för Elias att bli storebror. Pontus hade ett bakslag när Caroline var 2-3 mån och några månader framåt. Då var syskonsvartsjukan som värst. Det var då han kom på att lillasyster var här för att stanna...

Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback