Semesterrapport

Vi började vår resa på onsdagsmorgonen, men hann tyvärr inte så långt innan vi fick stanna pga att Elias mådde illa. Lite mat i magen och sedan gick resan bra igen. Nästa stopp blev Smultronstället i Söderköping som har toppengod glass! Sedan åkte vi till Gränna och Elias köpte sig en polkagris.

Båstad
Första ordentliga stopet på vår resa blev i Båstad på Nivå125 som är farfars och Lars-Åkes galleri/designshop/café. Där stannade vi i två nätter och umgicks, såg oss omkring och shoppade barnkläder i affären Rackarungar, som säljer framförallt Molo, Katvig och IdaT. Vi var ute vid Hovs Hallar och njöt av god mat på värdshuset och njöt av vacker natur i hettan. En kväll tog vi ett kvällsdopp vid en strand man fick köra bil på. Malte satt på mammas mage i bärsele medan jag doppade benen. Elias och Fredrik badade ordentligt och länge i vattnet som var tokskönt.

Falkenberg
Nästa stopp var i Falkenberg där vi träffade en massa oktober -02 barn med familjer. På fredagen blev vi bjudna av Brittas familj på Tacos. Tack Britta! Träffen var mycket lyckad och det var superkul att se alla barn och mammor (och pappor förstås) i verkligheten. Väldigt lyckad träff tycker hela vår familj! Tusen tack än en gång till Britta som ordnade allt. Vi tog en liten tur till Skräddargården också, som har fina märkeskläder för barn.

Gällstad
Och sedan var det dags att stanna på den lilla orten Gällstad som gjort sig känt för sina outletbutiker, bl.a Lager 157. Där shoppade vi kläder till barnen men även en del basplagg till oss föräldrar.

Askersund - Kumla
Här i trakten har goda vänner en stuga alldeles intill en fin sjö, så här stannade vi en natt och Elias lekte massor med deras två killar och njöt av fiske och bad. Vi vuxna njöt av god mat och trevligt umgänge!


Kommentarer
Postat av: MiaMaria & co

Verkar ha varit en härlig semester :) Många fina kort, kul att se :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback