Denna graviditet alltså...

 
I dag har jag varit hos både sjukgymnast och BM och det var bra besök får jag säga. Jag börjar på vattengymnastik nästa vecka och ska träffa läkare för att diskutera ev. sjukskrivning och planerat kejsarsnitt. Nya krämpor tillstöter nästan varje dag nu, se bara: illamående på mornarna är jag fortfarande, jag har rygg och bäcken ont, jag har en moderkaka som täcker inre livmodermunnen som troligen innebär att jag inte kan föda vaginalt (orsaken till alla mina blödningar kanske)och dessutom har jag fått åderbråck i underlivet. Enough is enough! Sjukgymnasten tipsade om stödstrumpbyxor som jag ska köpa mot den sistnämda åkomman, som kanske hjälper något. Annars lär jag väl få ha den där dunkande, onda, obehagliga känslan tills i sommar... Tur att det är så fantastiskt att få vara gravid trots allt! ;-)

Annars har jag köpt små söta bebiskläder till en liten en veckas bebisflicka i dag! Hittade ett litet underbart set i enfärgat rosa på Zara, med liten vit tröja till. Underbart fint!


Kommentarer
Postat av: Lena

Tur är det väl att det kommer ut en alldeles bedårande mini Elias till sommaren :)

Kram och hoppas krämporna lättar snart!

Postat av: Marie m. Pontus och Caroline

Jobbigt Malin! Så där upplevde jag också att det var krämpor som kom hela tiden och tidigare nu med Caroline. Sd från v.15 om jag inte minns helt fel. Var halvtidssjukskriven från v.23 tills jag slutade jobba i juni.

STYRKEKRAMAR till dig!

2006-01-17 @ 23:08:09
URL: http://marieas.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jobbigt!! Visst är det tur att resultatet är någonting alldeles underbart!!!

Styrkekramar!

Christel m Philip 021021 och lillasyster Gabrielle

2006-01-18 @ 16:37:51
Postat av: Christel m Philip och Gabrielle

Jobbigt!! Visst är det tur att resultatet är någonting alldeles underbart!!!

Styrkekramar!

Christel m Philip 021021 och lillasyster Gabrielle

2006-01-18 @ 16:38:26
URL: http://christella.blogg.se
Postat av: Sandra

Hej gumman! Jobbigt att du har drabbats av så många krämpor! Jag har aldrig känt mig så sjuk som under graviditeterna, fast nu känns det lite sorgligt att det är klart, blir ju inga fler barn.
Här är det full rulle från morgon till kväll, lillfia börjar få lite magknip men det var väntat, det har ju dom andra haft oxå.
Många kramar!

2006-01-20 @ 19:38:51
URL: http://alliez.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback