Glad påsk!

Det har inte blivit så mycket skrivet här de senaste dagarna och det beror nog framförallt på att vi har varit lediga allihopa. Förutom att äta godis har vi ägnat oss åt att tömma datorrummet som ska bli Piffs rum. Gud så mycket gamla papper och skräp vi hade samlat på oss. Vi har slängt massor! Nu hoppas jag att myrorna vill komma och hämta 5 kassar med böcker och att vi får bokhyllor och TV-bänk sålt på blocket. Håll tummarna! Datorn har flyttat ned till vardagsrummet. Maken är på IKEA och köper en TV-möbel och när barnkammaren är klar ska vi även köpa nya garderober som ska stå i barnkammaren. Det händer saker hemma hos oss! Det är ju bara 5 veckor kvar nu tills lilla Piff tittar ut!! Vart har tiden tagit vägen?? Jag tror att vi har allt man kan behöva när man får liten bebis i alla fall.

I morgon ska jag till barnmorskan och på torsdag till specialistmödravården på Huddinge för ny tillväxtmätning. Bebis är välkontrollerad i alla fall, även om jag just nu inte alls är orolig. Det är full rulle i magen nästan jämt!

Nu har vi fått ordning på vår "baksida", utemöblerna och grillen är framme och vi har hunnit njuta litegrann i påsk i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback