Blöder

Är inte alls i form och blöder små skvättar då och då. Är helt övertygad om att detta kommer att gå åt skogen. Så här ska det inte vara om det är ok.

Kommentarer
Postat av: T.A

:-( Nej, vad ledsamt att höra att du har börjat blöda. Jag hoppas att det inte är så illa som du befarar, fast jag förstår att det inte känns så ljust just nu.

Jag har bestämt att ta en liten paus från nätet för jag känner en sådan oro och ängslan i kroppen, speciellt efter helgen av någon anledning. Jag kikar in igen efter jag varit på mitt VUL. Då hoppas att jag får läsa att dina blödningarna gett med sig och det bara var falskt alarm för din del.

Kram!

2005-10-13 @ 14:33:30
Postat av: Sandra

Åh vännen!
Det behöver inte betyda något, jag hade blödningar ända fram till v 12, gjorde 2 privata vul ett i v.7 där man bara såg en hinnsäck och ett i v.8 där man såg en liten "klump" till bebis. Sen fick jag åka till gynakuten på KS i v.12 för då blödde det mera.
Jag var övertygad att det hade gått åt skogen flera gånger, men nu har det ju gått bra så här långt. Håller alla tummar för er, när ska ni på nästa vul?
Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback