Söndageftermiddag

Har precis ätit stekt kyckling med potatis och är mätt och belåten. För övrigt känner jag mig nästan lite bakis efter gårdagens maratonpass på jobbet (7-21.30). Till råga på allt ringde chefen tidigt i morse och sa att det står uppskrivet i bemanningspärmen att jag skulle jobba även i dag, vilket är helt fel enligt mitt schema. Förklarade att i så fall skulle jag få jobba fre-tors, varav ett pass heldag och hon gav sig genast... Hade ett fruktansvärt jobbigt pass på ortopeden i går, jag sprang så fort jag kunde och hade en riktigt fantastisk undersköterska med mig, men hade ändå inte en chans att komma i fatt... ALLA hade frakturer och skulle gipsas, lindas eller opereras. Pust och stön! Och var de hela var de bara allmänt jobbiga istället. Vilket jobb man har egentligen!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Har inte berättat om inskrivningsbesöket som var i veckan. Klipper in inlägget jag gjorde på AFF, ankomst oktober -02, på kvällen samma dag:

I dag har vi alltså varit på inskrivning på Mama Mia på Söder och jag är mycket nöjd så här långt! Lokalerna är fantastiska och BM var intresserad och trevlig. Hon lyssnade när jag berättade om min oro och overklighetskänsla, om IVFer, missfall och blödningar och frågade om vi skulle vilja ha ett tidigt ultraljud. Klart vi vill! Så nästa vecka ska vi på ultraljud som görs av en särskild ultraljuds-BM på Mama Mia. Sedan berättade jag om min oro för vaginal förlossning (pga sfinkterruptur) och hon bokade in en extra lång tid nästa gång (v.20)för att vi ska hinna gå igenom min förlossningsjournal och göra en bedömning utifrån det. Ev. blir det ett besök hos läkaren på specialist-MVC på Huddinge också. Och så blir det det ordinarie ultraljudet i början på Januari. Fattar ni, jag är gravid!! Kanske att det börjar sjunka in i huvudet nu... Annars togs blodprover, blodtryck, socker och Hb och allt var perfekt så här långt. Skönt att hon inte bad mig väga mig, för det gillar jag inte. ;-)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Annars är det ju Farsdag i dag och det firade vi med ett paket med en snygg halsduk och mössa i. Maken har haft halsduken på sig i dag så han är nog nöjd verkar det som. Och så har vi varit och handlat i Huddinge centrum också, dels present till Elias syssling som fyller år på tisdag och så en liten laddning av skafferierna inför den nya arbetsveckan.

I morgon ska jag ha ny inskolning. Den förra är klar nu, så det är bara att börja om... Kul, men lite jobbigt också. I veckan blir det även VUL, utvecklingssamtal på dagis och skolstart, återkommer om det senare i veckan!

Nu ska jag göra en skål med glass!

Kommentarer
Postat av: Humla

Så glad att inskrivningen blev så bra... och nu känns det lite mer verkligt va? ;-)Kul att ni gillade soppan oxå... den är fantastisk tycker vi med! Kramar!!!!!!!!!!!!!

Postat av: MiaMaria & co

Hej! Tycker det låter jättejobbigt att ha så långa pass på jobbet, du är helt klart värd en paus med glass (skönt att chefen inte ville få dig att jobba i alla fall). Låter härligt med inskrivningen :)

*kram*

2005-11-13 @ 20:19:38
URL: http://sarnhammar.se
Postat av: jenny

Hej!
Låter som du har fullt upp. glöm inte bort dej själv bara *L* Lite avis på liten i maggen vill med ju fast jag får nog vänta något år till :) *kram*

2005-11-13 @ 20:23:28
URL: http://spaces.msn.com/members/theamoas
Postat av: Marie m. Pontus och Caroline

Härligt att inskrivningen gick så fint Malin. Tänkte på dig nu i veckan som var.

Nu har även jag öppnat upp en blogg. Nybörjare som känner mig helt ute på hal is...

Hoppas att allt är bra med dig.
Kramar

2005-11-13 @ 23:29:31
URL: http://marieas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback